Heeft u een kerstborrel, bedrijfsfeest, huwelijk, feest in eigen tuin of een andere bijeenkomst zakelijk of privé en wilt u de consumptieve verzorging hiervan graag uit handen geven aan een gerenommeerd bedrijf met verstand van catering, maar hiervoor niet teveel te hoeven betalen? Met andere woorden wilt u kwaliteit voor een goede prijs?

Wij houden van lekker eten, met alleen de beste verse ingrediënten bereid op traditionele wijze. De bereiding van onze gerechten gebeurt uitsluitend in eigen keuken en onder toeziend oog van onze gediplomeerde chef-kok. Omdat wij over de juiste materialen beschikken kunnen wij onze vers bereide gerechten vervolgens op professionele wijze op iedere gewenste locatie presenteren.

Onderstaand vindt u de vele mogelijke buffetvormen die wij aanbieden. Klik op het buffet om een voorbeeldsamenstelling te bekijken. Staat uw voorkeur hier niet tussen? laat het ons gerust weten, samen met onze chef stellen wij een menu samen dat perfect aansluit bij uw wensen/thema. Bijna alles is mogelijk!

Combinaties van verschillende buffetvormen behoren tevens tot de mogelijkheden.

Naast onze uitgebreide keuze in buffetvormen, hebben wij voor elke borrel, verjaardag of andere bijeenkomst een ruime keuze uit diverse hapjes en een volledig drankassortiment. Van bittergarnituur tot luxe hapjes, bijna alles is mogelijk! Of u nu alleen hapjes wilt bestellen of deze ook door ons personeel wilt laten uitserveren, wij luisteren naar uw wensen en stemmen daar ons voorstel op af.